HELP JOOP OUDE AVENHUIS CLUBHELD VAN NEDERLAND WORDEN!!!

Vrijwilligers spelen een onmisbare rol in de amateursport en daarmee in de maatschappij, clubhelden zijn het! Hoogste tijd om die vrijwilligers in het zonnetje te zetten door middel van de Verkiezing Clubhelden van de amateursport!

Klootschietersvereniging Niej Haarbig heeft Joop Oude Avenhuis dit jaar voorgedragen als Clubheld.

Je kunt op hem stemmen via de link: http://www.adclubheld.nl/stem/dv/joop13.

Het duurt slechts een paar seconden en je doet hem er een erg groot plezier mee.

Maar waarom stemmen op Joop?
Joop is al sinds zijn 6e actief klootschieter, eerst bij KV Harbrinkhoek en na de fusie bij KV Niej Haarbig. Met zijn 65 jaren is hij dus al 59 jaar actief betrokken bij deze mooie sport.

Niet alleen als klootschieter, want Joop:
- is jarenlang penningmeester geweest
is elk jaar aanwezig bij diverse acties voor de vereniging
- is altijd aanwezig bij de door de vereniging georganiseerde activiteiten
- heeft het jeugdbestuur van Midden Twente ruim 43 jaar geleden opgericht en is hiervan nog steeds wedstrijdleider
- is jaren lang afgevaardigde geweest namens de vereniging in de Oranjestichting, waar hij tevens jarenlang penningmeester van is geweest.
- is nog steeds actief scheidsrechter op landelijk niveau
- is erg betrokken bij de jeugd
- kortom, een echte clubheld en een voorbeeld voor velen.

Daarom, stem direct op Joop en maak hem clubheld van Nederland, want hij verdiend het.

Als je stemt  ontvang je gratis het AD en maak je tevens kans op mooie prijzen zoals € 450,- shoptegoed bij Intersport of kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal.