Even voorstellen september 2012

Deze maand in “Even voorstellen”: Rick Hammink

Rick is geboren op 6 september 2001 (11 jaar) en woont natuurlijk nog gezellig thuis met zijn vader, moeder, broertje Mark en hond Rex. Ook oma en opa wonen naast Rick. Misschien woont Rick wel op een van de mooiste boerderijen die Almelo rijk is, omringd door mooie grasweiden aan de achterhoeksweg. Op de boerderij lopen zo’n 100 stuks vee en ze hebben een echte John Deere en een Fendt als trekker.

Hobby’s van Rick zijn voornamelijk het helpen van zijn vader op de boerderij, een hobby waar veel tijd in gaat zitten, maar wel heel leerzaam. Dit is erg belangrijk omdat Rick later zelf ook boer wil worden. Mocht er nog tijd over zijn dan kijkt hij af en toe naar voetbal op de tv. Ook Rick heeft ontspanning nodig en deze zoekt hij bij Jong Nederland. Door de week gaat hij natuurlijk nog naar de basisschool, de St. Alphonsusschool in Mariaparochie.

Rick is nu een jaar lid van onze vereniging en schiet mee in categorie 2 van de jeugd samen met Rico, Jesper, Sander & Koen. Afgelopen jaar deed Rick mee in de middenmoot en werd hij 6e op straat en het veld en 5e op het onderdeel zetten.

Rick zijn grote voorbeeld binnen de klootschietterssport is Rob Scholten. Boerenjongens onder elkaar en Rob is momenteel natuurlijk de beste klootschieter van onze vereniging.

Omdat Rick al een paar mensen kende die aan klootschieten deden en hij het wel een leuke sport vond is hij ook gaan klootschieten, samen met zijn broertje Mark.

De toekomstwens  van Rick is om een grote boer te worden met 180 stuks vee.

2 Reacties op “Even voorstellen september 2012”

 1. Rianne Blokhuis zegt:

  Hey Rick wat leuk je te zien in even voorstellen.
  Heel veel succes dit seizoen en met de 180 koeien gaat het ook echt wel lukken !

  Groetjes
  Jan – Rianne
  Jesper & Melle

 2. Fam. Vreman zegt:

  Hallo Rick,

  Superleuk interview! Blijf maar goed oefenen met klootschieten, dan kun je later net als Rob, het boeren combineren met de sport! Groeten uit de Gravenallee.
  Fam. Vreman.

Plaats een reactie

is Verplicht