Lid worden?

Wat kunt u als lid van KV Niej Haarbig verwachten?

Als lid van Klootschietersvereniging Niej Haarbig kunt u deelnemen aan de diverse competities waarbinnen KV Niej Haarbig actief is. Voor heren zijn dit de heren straat- en/of veldcompetitie, voor de dames de dames straatcompetitie en voor de jeugd, de jeugdcompetitie. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan de NKB-cup en bij plaatsing aan het Nederlands Kampioenschap.

 

Als lid wordt u ter beschikking gesteld een volledig trainingpak, bestaande uit een trainingsbroek, een trainingsjas, een windjack, een t-shirt en een trui, alsmede eenmalig een wedstrijdstraatkloot.

 

Daarnaast organiseert KV Niej Haarbig jaarlijks tal van activiteiten, welke u geheel kosteloos worden aangeboden. U vindt deze activiteiten elders op de site.

 

Wat verwacht KV Niej haarbig van u als lid?

Als lid van KV Niej Haarbig verwachten we een stukje betrokkenheid bij de vereniging. Dit kan door aan de competitie deel te nemen, door op activiteiten aanwezig te zijn, maar ook om af en toe de handen uit de mouwen te steken bij een georganiseerde activiteit als de oud ijzeractie of de bingo. Wij vinden betrokkenheid bij de vereniging erg belangrijk, omdat dit het plezier van onze leden ten goede komt.

 

Aanmeldingsprocedure

Wilt u ook lid worden van deze bruisende vereniging?

Ja, stuurt u dan een e-mail naar contact@kvniejhaarbig.nl met daarin de volgende gegevens:

-      Achternaam + voorletter(s)

-      Adres, postcode, woonplaats

-      Geboortedatum

-      Geslacht

-      Telefoonnummer

-      E-maildres

 

Wij zullen dan contact met u opnemen voor de verdere procedure.

 

Ledenadministratie

Heeft u mutaties t.a.v. uw lidmaatschap of adresgegevens?

Deze kunt u doorgeven door een e-mail te sturen naar contact@kvniejhaarbig.nl.

 

Overzicht contributie

Senioren                      € 30,-

Junioren 13 t/m 18 jaar € 7,50

Junioren t/m 12 jaar       € 5,-

 

De contributie wordt jaarlijks in de 1e week van januari geïncasseerd van de door u opgegeven incassorekening.

 

Afmeldingsprocedure

Wilt u uw lidmaatschap van onze vereniging beëindigen, dan vinden wij dit natuurlijk erg jammer, maar respecteren uw keuze.

Om uw lidmaatschap te beëindigen, dient u uw spelerspas, uw trainingspak en uw wedstrijdstraatkloot in te leveren bij onze secretaris, dhr. Wim Hartlief. Hij zal de afmelding registreren en u tevens afmelden bij de afdeling en de nationale bond.

 

Plaats een reactie

is Verplicht